PROJEKTOVANJE SAJAMSKIH ŠTANDOVA
Sajamski nastup je značajan za kompaniju zbog održavanja prisustva na tržištu, učvršćivanja veza sa kupcima i predstavljanja svog proizvodnog programa potencijalnim kupcima. Zbog svega ovoga, velika pažnja je svakako usmerena i na sam Dizajn sajamskog štanda kako biste se izdiferencirali u odnosu na konkurenciju.

Naš tim dizajnera ponudiće Vam najadekvatnija rešenja za Dizajn Vašeg štanda, kako bi Vaš sajamski nastup bio veoma primećen, a samim tim i uspešan. Naša dizajnerska rešenja omogućiće Vam da svoje proizvode izreklamirate na najbolji mogući način, jer niko nije imun na estetski izgled Vašeg štanda. Veoma široka paleta repromaterijala omogućava nam beskonačno mnogo mogućnosti za izgled Vašeg štanda, na Vama je samo da definišete budžet za Vaš sajamski nastup, a ostalo prepustite nama.
Veliko iskustvo, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu, svakako su veoma dobra preporuka da posao oko Vašeg sajamskog štanda poverite nama. Oni koji su svoje poverenje ukazali nama, svakako nisu pogrešili, a mi se možemo pohvaliti da smo za svoj rad dobili svakako i veliko priznanje, a to je nagrada za najlepši štand na Beogradskom sajmu – Dečiji sajam kompanija Becollino.