OPREMANJE RESTORANA
Tim naših stručnjaka – arhitekata i dizajnera sa velikimi skustvom u realizaciji opremanja enterijera ugostiteljskih objekata će Vam pomoći oko rešavanja svih dilema i nedoumica vezano za uredjenje Vašeg enterijera u ugostiteljskim objektima i pružiće Vam svu neophodnu pomoć oko definisanja svakog detalja.

Prilikom uredjenja enterijera ugostiteljskih objekata posebna pažnja se obraća na afinitete i ukus klijenta, kao i sam dizajn i odabir materijala za nameštaj, kako bi se dobio unificiran i prijatan ambijent. U proizvodnom procesu koristimo isključivo najkvalitetnije materijale i uvozne okove evropskih proizvođača.

Uredjenje enterijera ugostiteljskih objekata koje nudimo podrazumeva i izradu nameštaja i elemenata enterijera po
zadatom projektu. Nakon definisanja svih detalja, naši majstori pristupaju uzimanju preciznih mera sa objekta i izradi personalizovanog nameštaja i elemenata enterijera. Praćenje kompletnog procesa, od faze predloga i dizajna do realizacije, i višestepena kontrola kvaliteta prilikom izrade, omogućava nam da zadovoljimo prohteve i najzahtevnijih klijenata prilikom opremanja enterijera.

U ovoj galeriji slika možete videti deo ugostiteljskih objekata koje smo mi opremali.