PROJEKTOVANJE
Projektovanje enterijera je delom znanje i veština koja se stiče dugogodišnjim radom i iskustvom, a delom umetnost uređenja prostora. Svi žele da svoj životni prostor učine savršenim, ličnim, specifičnim, originalnim, naravno obavezno funkcionalnim. Uz konsultacije sa nama, arhitektama to možete postići.

Vaš dom ili poslovni prostor treba i može vrlo lako da postane poseban kutak gde ćete se osećati prijatno, slobodno i da isprati i odgovara svim Vašim potrebama. Dozvolite da našim znanjem i iskustvom pomognemo da Vaše želje postanu stvarnost. Dozvolite nam da otkrijemo još neke mogućnosti koje se kriju u Vašem prostoru.

Projektovanje enterijera Vašeg prostora koje izrađujemo predstavlja tehnički elaborat sa grafičkim prilozima i prikazima svih potrebnih
osnova, prikaza, preseka, detalja i elemenata koji su obuhvaćeni planiranim zahvatima. Projektom enterijera mogu biti obuhvaćeni celi objekti, a mogu biti obrađene samo određene prostorije ili delovi prostora, komadi enterijerske opreme i nameštaja koje želite da naglasite, popravite, osvežite ili funkcionalno doradite.

Poverite uređenje Vašeg prostora Našem timu projektanata i bićete zadovoljni kao i naši dosadnašnji klijenti.